Az Év Békés Megyei Kamarai Vállalkozója Díj

18.05.2017

A gazdasági élet szereplőit díjazta a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017. május 17-én.

Éves küldöttgyűlését tartotta a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Békés Megyei Kormányhivatal épületében.

A 2016 év értékelése mellett díjazták a kiemelkedő teljesítményt felmutató térségi cégeket és szakembereket.

Eszerint az év Békés Megyei Kamarai Vállalkozója Díjat Kása István Zoltán az Marzek Kner Packaging Kft. és M-FlexiLog Kft. ügyvezető igazgatója kapta meg.

A Kamara az Ügyvezető tevékenységén keresztül ismerte el a két cég Munkatársainak és Tulajdonosainak rendkívüli gazdasági teljesítményét.

"Kása István Zoltán a Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezető igazgatója. Medgyesegyházán született, a Budapesti Műszaki Egyetemen pénzügy szakos közgazdász végzettséget szerzett, okleveles könyvvizsgáló, felsőfokú gazdasági szaknyelvi vizsgát tett német és angol nyelvből. Nős, 2 gyermek édesapja. 1997 óta dolgozik vezetői pozícióban a Knernél, közben 2 évig a Dürer nyomda kereskedelmi igazgatója is volt. 2005 óta a Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezető igazgatója. Nevéhez köthető a Kner Nyomda feltámasztása és újbóli bevezetése az exportpiacokra, valamint egy olyan oktatási reform bevezetése, melynek célja a nyomdász szakma népszerűsítése. A Marzek Kner Packaging Kft. Békéscsaba legnagyobb nyomdaipari foglalkoztatója, 320 fős létszámmal. A Marzek Csoport második gyártóüzeme, az M-FlexiLog Kft építése is befejeződött Békéscsabán, a hónap elején elindult a gyártás is. A közeljövő fontos célja, hogy kiépítsék az ország legnagyobb nyomdaipari oktatócentrumát. A tanműhely kialakítására a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szentgyörgyi Albert Szakközépiskolája 1,4 milliárd forintos támogatást nyert, a Modern Városok Program keretében."

Gratulálunk elismeréséhez!