Promóciók/Specialitások

Tikettek, belépőkártyák

A tikettek és belépőkártyák a Marzek Etiketten termékportfóliójához tartoznak. Széles lehetőségeinkkel egyéni igények kivitelezését is vállaljuk. Az egyszerű számolókártyáktól kezdve a biztonsági tikettekig széles skálán mozog a kínálatunk. 

2D vonalkód

Lehetősége van arra, hogy fényképezős telefonnal lefotózza a 2D barcodot, majd egy előre definiált honlapra elküldje.

Biztonsági címkék

Annak alapján, hogy milyen nagyfokú a hamisítás, többféle biztonsági nyomtatási lehetőséget nyújtunk. A döntés a vevőn múlik, hogy milyen biztonsági ismertetőjegyeket és megjelenítési formát szeretne, amivel védeni tudja termékét.

Thermochrom

A thermochrom festékek segítségével olyan nyomatot tudunk készíteni, mely hő hatására változtatja a színét. Ez lehet reverzibilis vagy irreverzibilis irányú elváltozás.

Festékek és lakkok

Speciálisan az Önök kívánságának és igényeinek megfelelően a nyomdai színek nagy palettájából lehet választani. Festékkeverési szisztémánkkal kiválasztjuk a megfelelő tónust a mindenkori nyomdai eljárással optimalizálva.
Végtelen a lehetőségek tárháza (reverzibilis, irreverzibilis), fluoreszkáló, UV festékek, Iriodin festékek (gyöngyházfény) és speciális keverékszínek, speciális védő és dekoráló lakkok.

Karc

Főként szerencsejátékoknál alkalmazható technológia. Ezzel különböző információkat vagy meglepetéseket tudunk elrejteni.

Magic Window

A tejüveg lehet így részben áttetsző. Érdekes effektus transzparens címkék esetében. 

Sandwich címkék

A címkét több rétegben viszik fel a felületre, leoldhatóak és további felhasználásra alkalmasak.

No Label Look

Átlátszó címke, mintha az üvegre közvetlenül történne a nyomtatás.

Illatos nyomtatás / Illatfestékek

A legkülönbözőbb illatfajták lehetségesek! Illatkapszulák segítségével történő folyamatosan illatozó felvitel vagy dörzsölés hatására kialakuló illatmegoldás lehetséges!
Kölcsönözzön termékének gyümölcs-, virág-, étel-, faillatot vagy adjon egyéni speciális illatával különleges érzékiséget termékének!

Használati útmutatók

Információ mindenekelőtt!
Gyógyszeripari csomagolás szövege vagy használati útmutató? A csomagolással és címkével együtt kinyomtatjuk a megfelelő magyarázatot is.

Hologram

Bizonyos fényszögekben kirajzolódik a 3D kép. Szívesen használják biztonsági címkék esetében és díszítő effektusként is.

Diffrakciós fóliák

Prégfóliák, melyek dekoratív, prizmatikus színjátékkal jelennek meg a felületen.

Szívesen alkalmazzák másolás elleni védelem céljából beléptető kártyáknál vagy biztonsági címkék esetében.