Hungaropack 2015 Magyar Csomagolási Verseny

A 32. alkalommal meghirdetett HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyen  a Marzek Kner Packaging Kft. az alábbi díjazásokban részesült:

- A Csokoládék demo kartondoboz családja nevezés a Packaging Szaklap különdíját kapta.
- Az I Heart boros címkecsaládot a Transpack Szaklap különdíja elismeréssel jutalmazták.
- A Mooncake Milk csokoládé doboz elismerő oklevélben részesült.

 

 

FINAT 2015

A Nemzetközi Címkegyártók Szövetsége (FINAT) 2015-ben különdíjjal jutalmazta az Óhegyi Vadász Cuvée címkegarnitúrát.

A HUNGAROPACK 2014 Magyar Csomagolási Versenyen HUNGAROPACK 2014 DÍJ elismerést kapott a Marzek Kner Packaging Kft. "Hamisítás elleni védelmi megoldások a csomagolószereken" kartondobozáért.

A HUNGAROPACK 2014 Magyar Csomagolási Versenyen a TRANSPACK SZAKLAP KÜLÖNDÍJA elismerésben részesült a Marzek Kner Packaging Kft. a "Nosztalgia szaloncukor díszdoboz" gyártásáért. 

A HUNGAROPACK 2014 Magyar Csomagolási Versenyen a  MAGYAR GRAFIKA SZAKLAP KÜLÖNDÍJA elismerést kapta a Marzek Kner Packaging Kft. a "Villányi boros díszdoboz és címke" terméke.

A HUNGAROPACK 2014 Magyar Csomagolási Versenyen a Richter Gedeon Nyrt. és a Marzek Kner Packaging Kft. a Loritan® tesztbetét csomagolásáért Elismerő Oklevélben részesült.

A PLMA kiállítás a saját márkás termékekről szól. A kiállítók törekednek a saját termékeiket a lehető legtetszetősebb formában megjeleníteni.

A Pro Typographia 2012 versenyen  a Nyomda- és Papíripari Szövetség tanúsításával a Marzek Kner Packaging Kft.  Tyukodi Pálinka címkecsalád terméke kiváló minősítést nyert.

A Pro Typographia 2012 versenyen a Nyomda- és Papíripari Szövetség a csomagolóanyagok kategóriában ezüst fokozatú díját a Marzek Kner Packaging Kft. kapta a Hilltop Art család csomagolásáért.

A Pro Typographia 2012 versenyen a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség különdíját a Marzek Kner Packaging Kft. által készített Corvins Brandy címkének ítélte oda.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „AZ ÉV BÉKÉS MEGYEI IPARI VÁLLALKOZÁSA 2011” címmel ismerte el a céget.

A HUNGAROPACK 2010 Magyar Csomagolási Versenyen különdíjat kapott a Kner Nyomda a Novaroyal bőrápoló krém kartondobozának kivitelezéséért.

A HUNGAROPACK 2010 Magyar Csomagolási Versenyen különdíjat kapott a Kner Nyomda a Solitent arckrém dobozcsalád gyártásáért.

A HUNGAROPACK 2010 Magyar Csomagolási Versenyen különdíjat kapott a Kner Nyomda az Egis Gyógyszergyár Nyrt. Jovital C rágótabletta csomagolásáért.

A Magyar Minőség Háza díjat nyerte el a Kner Nyomda, a kiemelkedő minőségű gyógyszer kartondobozok gyártásáért.

A Nyomda- és Papíripari Szövetség Pro Typographia 2010. versenyében ezüst fokozatú díjat nyertünk a Vylyan Pincészet Duennium öntapadó boros címkéjével.

06.05.2011

A HUNGAROPACK 2010

A HUNGAROPACK 2010 Magyar Csomagolási Versenyen különdíjat kapott a Kner Nyomda a Novaroyal bőrápoló krém kartondobozának kivitelezéséért.