Ausztria - Magyarország - Ukrajna

Marzek Etiketten GmbH.
Marzek Etiketten GmbH.

Miután 1990-ben a Marzek Etiketten átköltöztette gyártó bázisát Bécsből Traiskirchenbe, azóta itt található a Marzek-csoport központja. Az új gyárat felszerelték a legújabb nyomtatási technológiákkal, ezzel biztosítva maguknak nemzetközi szinten a töretlen elismerést.

Marzek Kner Packaging Kft.
Marzek Kner Packaging Kft.

A tradicionális Kner Nyomdát Kner Izidor alapította 1882-ben, Békéscsabán. 1903-ban a Tevan Andor nevéhez fűződő nyomdával egyesültek és hivatalosan felvették a Kner nevet. 2005-ben a Marzek-csoport tulajdonába került a békéscsabai üzem. A Marzek-csoport tagjaként tovább erősödött a Kner Nyomda piacvezető szerepe Magyarországon, a magas minőségű címkéivel és hajlított falú dobozaival a gyógyszer-, vegyi, édes- és élelmiszeriparban egyaránt. 

Marzek FlexiLog Kft.
Marzek FlexiLog Kft.

Magyarország Marzek FlexiLog Békéscsaba

Az M-FlexiLog Kft. Flexibilis Csomagolóanyag-gyártó Üzeme és Logisztikai Központja Békéscsabán 2017. szeptember 14-én került átadásra. 

Marzek Pechatny Dvor LLC.
Marzek Pechatny Dvor LLC.

Az ukrán üzemet 1999-ben alapították Dniprban, majd 2009-ben a Marzek-csoport tagjai között köszönthettük. Egy Ausztriában képzett és motivált csapat vezetésével Kelet-Európa legmegbízhatóbb nyomdájává nőtte ki magát a minőségigényes íves és tekercses címkegyártás területén, illetve a Sleeve és flexibilis nyomtatás területén egyaránt.