Az Marzek FlexiLog Kft. a nagy múltú Kner Nyomda irodaépületének és a hozzátartozó kisegítő létesítmények ingatlanhasznosítási céljára alapult. Az épület 1970-ben épült, monolit vasbeton szerkezetű kilencszintes toronyház, helyi védettségű ipari műemlék, mely a helyi nyomdászati kultúra reprezentánsa és városszerte ismert név és hívó szó.

Az épület külső oromzata, valamint a recepció helyisége, és az épület előtti park 2013 júniusában teljesen megújultak. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak pályamunkáiból a Társaság a "Schwung (Lendület) nevű koncepciót valósította meg, mely tükrözi a tulajdonos Marzek család dinamizmusát, illetve visszaköszönnek benne a vállalat arculatának színei. Az épület ezzel a felújítással Békéscsaba megújult főteréhez és építészeti stílusához illeszkedik, ismét a békéscsabai városkép egyik meghatározó része! A tulajdonos és a vállalat vezetése büszke arra, hogy ilyen színvonalas és méltó építészeti designnal járulhat hozzá a városképhez és kiváló példája a városvezetés és a vállalatvezetés közös munkájának.

Az ingatlan Békéscsaba megújult belvárosának közelében található, mind a 47-es, mind a 44-es számú főútvonalakról könnyen megközelíthető, a parkolás az irodaház közelében ingyenes. Az irodaépületből pompás kilátás nyílik Békéscsaba belvárosára, valamint a környező területekre. Az épületben lehetőség van nagysebességű internetkapcsolatra, IP-telefonos alkalmazások igénybevételére. 24 órás portaszolgálat és recepció áll szolgálatban az épületben, valamint kamerás térfigyelő rendszer biztosítja a bérlők nyugalmát.

Reméljük, hamarosan Önt is bérlőink között köszönthetjük.

Marzek FlexiLog Kft. 5600 Békéscsaba, Baross u. 9-21., telefon: +36 66 525 600, fax: +36 66 441 057.