Design / Formakészítés

Több, mint kreatív

Az Önök grafikai elképzeléseit nyomdai anyaggá varázsolja formakészítő csapatunk!

A formakészítés magában foglalja a tényleges nyomtatás előtti valamennyi technológiai folyamatunkat, a grafikai tervezéstől az ofszetlemez elkészítéséig.

A formakészítés összekapcsolja a kreativitást és a funkcionalitást. Módszeresen és szakszerűen végezzük a munkánkat. Megbeszéléssel kezdünk az igények és a műszaki lehetőségek tisztázása céljából. Az elgondolások termékekké alakítása során semmit nem bízunk a véletlenre. Nem számít, hogy egy teljes termékcsaládot, vagy egyetlen, egyedi címkét, esetleg hajlított falú dobozt, vagy CD/CI koncepciót készítünk el, mindig a megvalósíthatóságra és a funkcionalitásra összpontosítunk.

A virtuális prototípuskészítés, a modellezés, továbbá a csomagolás és a konstrukció kialakítása a formatervezés szerves részét képezik, ezért tudunk egy kézből átfogó megoldást kínálni.

„Vizualizáljuk a kommunikációt, hogy az üzenete olyan nyelven jelenleg meg, amelyet mindenki egyformán megért. A márkanevek magukért beszélnek. Mert egy kép többet mond, mint ezer szó!”